Eerste Antwerpse E-Karting circuit nu ook officieel open op de Antwerpse Linkeroever

Milieubewust gaan karten. Het kan nu ook in de provincie Antwerpen waar gisteren Liers Schepen Bert Wollants bevoegd voor ondermeer mobiliteit de AB E-karting opende. Enig in zijn soort in de provincie Antwerpen want hier wordt gereden met elektrische wagens. En enig in zijn soort wat betreft het parcours. Want hier moet je een heuse brug of verhoging over. Dus Full speed with zero emission,  net naast de Antwerp Bowling. Snelheid, spanning en plezier voor het hele gezin want met de handige duo karts kunnen ook de kids enkele rondjes mee racen. En met 0 percent uitstoot, een topsnelheid van 70 km/u halen met een V8 geluid onder je stoeltje? Hier gaat veel volk op afkomen. Regioradio Zuidrand en Zuidrand Media ging naar de Blancefloerlaan op de Antwerpse Linkeroever en had over dit alles  een interview met uitbater Filip Meeus.