Ondernemersavond in Mortsel is echt wel een succes

Meer dan 200 kleine en grote ondernemers en eigenaars van bedrijven aan de KMO zones in Mortsel kwamen gisteren bij elkaar op een ondernemersavond in de Parkschool in Mortsel. Een avond om te genieten, maar ook om veel op te steken vertelde burgemeester Erik Broecks aan de microfoon bij regioradio Zuidrand. Het is niet de eerste keer dat we dit doen, maar wel die keer met het meeste volk sloot Schepen voor locale economie in Mortsel Ilse Lacante graag aan. Dit zijn stuk voor stuk mensen met durf en doorzettingsvermogen. En die willen we dan ook maar wat graag in de bloemetjes zetten. En al is er wel is af en toe wat wrevel, zoals nu rond de ijsschaatspiste die zal worden opgesteld in het Fort 4 van Mortsel en niet op het stadsplein. Toch zal de stad er alles aan doen om het de ondernemers en winkeliers in Mortsel naar de zin te maken. Momenteel loopt er een succesvolle stempelactie op initiatief van de handelaars en met ondersteuning van Mortsel. Een actie die voortvloeit uit de campagne Mortsel heerlijk lokaal, die eerder werd opgestart om het lokaal winkelen te ondersteunen. Zo zet Mortsel wekelijks 2 handelaars in de kijker via hun sociale mediakanalen. Met de Instagram fotowedstrijd beloont Mortsel klanten met cadeaubonnen. Die bonnen kan iedere Mortselaar ook winnen door mee te doen aan de wedstrijd in M magazine. Stuk voor stuk acties die gesmaakt worden door de handelaars én hun klanten. Regioradio Zuidrand Media ging op bezoek in de mooie Parkschool in Mortsel en vroeg ondermeer aan Schepen Ilse Lacante hoe zij deze avond beleefde.