Drie gewonden bij een spectaculair ongeval in Reet bij Rumst

Op de Molenweg in Rumst zijn zaterdagavond rond 23u drie gewonden gevallen bij een ongeval tussen twee auto’s. Een bestuurder stopte om zijn oprit op te draaien en een achterliggend voertuig had de stoplichten van zijn voorganger te laat gezien en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De aanrijdende wagen ging na de klap aan het slippen en kwam uiteindelijk op zijn dak terecht. Beide inzittenden van deze wagen werden gewond en overgebracht naar het ziekenhuis. En ook de chauffeur van het eerste voertuig raakte gewond en moest een bezoekje brengen aan het hospitaal. Beide wagens moesten getakeld worden en hierdoor werd de straat een tijdlang afgesloten. Ook de brandweer Rivierenland kwam ter plaatse en maakte na de takelwerken de rijbaan opnieuw proper.

%d bloggers liken dit: