Nieuwe uitbaters voor Hove Pharma apotheek in de Kapelstraat in Hove

Na 42 jaar lang in haar zaak te hebben gestaan geeft apothekeres Maria Borms vandaag in de Kapelstraat in de gemeente Hove de welbekende scepter over in handen van Sarah Balduyck en Ann Hoeck. Deze twee dames staan vanaf vandaag garant als aanspreekpunt voor de patienten die de zaak binnen stappen. Beide zijn ze apothekers, fiere mama’s en trotse Hovenaars. Niet alleen de eigenaars veranderen in deze apotheek maar ook de openingsuren. Voortaan zal de apotheek openen om 8.30u. En de zaak is ook 24 op 24u toegankelijk via een eigen app en beschikbare kluisjes. Ann heeft tien jaar in de dermo-farmaceutische industrie gewerkt, dermatologie en huidverzorging kennen voor haar geen geheimen. En Sarah loopt al sinds haar kindertijd in de apotheek, en was tot voor kort provisor in een apotheek in Edegem. Beide dames zijn dynamisch en kijken er naar uit om patiënten te adviseren met de glimlach in de apotheek langs de Kapelstraat in Hove. Regioradio Zuidrand wenst de beide dames alvast veel succes toe.

%d bloggers liken dit: