“Yerma vraagt een toefeling” is de nieuwe productie van toneelgroep Streven uit Mortsel

Het verhaal gaat dit keer over dat je met twee moet zijn om één te worden. Om drie te zijn. Zij wil een kind. Hij niet. Zij wil daarover praten, hij niet. Zij maalt in haar hoofd. Hij niet. Steeds heftiger. Hij niet. Over eitjes leggen of niet mogen. Over babbelen maar niet praten.
Over roddelen en fantaseren. Over ieder zijn begrijpelijke gelijk.

Als dit je heel raar in de oren klinkt of juist heel bekend overkomt? Dan moet je zeker komen kijken naar “Yerma vraagt een toefeling” van auteur Dimitri Verhulst naar Yerma van Frederico Garcia Lorca en in een regie van Johan De Paepe. Dit alles gaat door op 31 januari en 1-6-7-8 februari 2020 om 20.15 uur en op 2-9 februari 2020 om 15 uur in het Forttheater langs de Rogier van der Weydenstraat 10, 2650 Edegem. Een inkomkaart kost je 15 euro. Jongeren -18 jaar en studenten betalen 11euro. Voor reservaties en tickets kan je alvast bellen op het nummer 0468/04 64 35 of kijk snel even op de website www.streven.be

%d bloggers liken dit: