Winterse Vertellingen in de gemeente Duffel

Zaterdag 18 januari 2020 tussen 18u00 en 22u00 zijn het weer ‘Winterse Vertellingen’ in Duffel! Verschillende verenigingen slaan de handen in elkaar om jullie te verrassen met prachtige, ontroerende, spannende, kleurrijke en mooie verhalen.

De startlocatie dit jaar is De Reiger (het oude post- en politiekantoor aan de Van der Lindenlaan). Kom ook dit jaar opnieuw genieten van 9 verschillende locaties, 13 helpende verenigingen en 10 prachtige verhalen! In groepjes gaat het langs verschillende, soms erg verrassende locaties in Duffel-West. Je vertrekuur kan je zelf kiezen, al is het belangrijk om te weten dat hoe vroeger je start, hoe meer verhaaltjes je kan mee pikken!

Voor 1 euro kunnen deelnemers ouder dan 12 jaar ook deelnemen aan de wedstrijd van deze editie. De wedstrijd is heel simpel: als je goed luistert naar alle verhaaltjes, kan je ongetwijfeld alle vragen goed beantwoorden! Wanneer je weer aankomt op de startlocatie, kan je je wedstrijdformulier afgeven en hopelijk win je een mooie prijs. Weer op de startlocatie aangekomen? Schuif dan zeker de beentjes onder tafel, eet een tasje soep of een pannenkoek, drink een warme chocolademelk of iets anders en geniet van de volkse deuntjes die het volksorkest van Volkskunstgroep De Moeffeleer voor jullie spelen.

Breng zeker vrienden, buren, kennissen mee naar deze gezellige wandeling door Duffel, met verhalen voor jong en oud! Aan deze editie werken volgende verenigingen mee: Chiro Duffel-West, Content Verhalen, Davidsfonds Duffel, Gezinsbond Duffel, Literair Gezelschap De Pelicaen, PLAZAnterikken, Repelsteeltje Kontich, Speelkriebel Duffel, Thommie Entertainment, Vlaamse Kring Duffel, Volkskunstgroep De Moeffeleer en vtbKultuur.

 

Afbeelding van gamagapix via Pixabay

%d bloggers liken dit: