Update werken A12 Aartselaar

Klinkerwerken op voetpad tussen Struisbeek en Kontichsesteenweg

Op dinsdag 7 januari heeft de aannemer de werken op Antwerpsesteenweg en Boomsesteenweg in Aartselaar hervat. Vanaf het kruispunt met de Kontichsesteenweg tot aan de Struisbeek worden de riooldeksels opgehoogd tot het niveau van de afwerkingslaag asfalt. Ondertussen worden de boordstenen geplaatst op het kruispunt met de Oudestraat en zijn de klinkerwerken aan de voetpaden bezig.

De aanleg van de afwerkingslaag asfalt is afhankelijk van de heropening van de asfaltcentrales in de tweede helft van de maand februari en van de weersomstandigheden.

Werken aan voet- en fietspad tussen De Craenelei en Leugstraat

De aannemer legt de boordstenen van het fietspad aan, vanaf het kruispunt met de De Craenelei in de richting van het kruispunt met de Leugstraat. Momenteel wordt in het laatste deel van dit traject, meer bepaald vanaf Sierschouwen Van Bulck tot de Leugstraat, de stoep opgebroken. Als dit is gebeurd, dan kan de fundering worden geplaatst en de klinkers gelegd.

Tussen het kruispunt Guido Gezellestraat en het kruispunt met de Leugstraat moet de linkse rijstrook nog worden opgebroken en opnieuw aangelegd. Voor de aanleg van het asfalt is het ook hier wachten op de heropening van de asfaltcentrales.

%d bloggers liken dit: