Werken in aantocht in de gemeente Hoboken. Wellicht verkeershinder vanuit Hemiksem

Op maandag 13 januari starten er werken in de Adolf Greinerstraat (Hoboken), die hinder met zich zullen meebrengen. De aannemer start dan in opdracht van ELIA met het trekken van een voedingskabel vanuit de Titanstraat naar een verdeelstation in de Adolf Greinerstraat. De eerste twee weken wordt een gedeelte van de Adolf Greinerstraat en de Titanstraat ingenomen om een gestuurde boring onder de Van Praetstraat uit te voeren.

Zodra deze werken gedaan zijn, beginnen de sleufwerken. Het fietspad blijft gedurende de werkzaamheden in beide richtingen open. Tijdens de gestuurde boring is er verhoogde hinder voor zowel de auto’s als voor de vrachtwagens (periode 13/01 t.e.m. 24/01). Tijdens de graafwerken voor de sleuf, van 24 januari tot en met 10 april, zal de Adolf Greinerstraat enkelrichting worden voor het verkeer komende van Hemiksem. Het verkeer richting Hemiksem wordt omgeleid via de Sint-Bernardsesteenweg. De vermoedelijke einddatum van de werken is 10 april 2020.

 

%d bloggers liken dit: