De Antwerpse Strangers kiezen resoluut voor voetbalclub Beerschot

Onder het moto Anrwaarpe is van ons, worden De Strangers ambassadeurs voor Beerschot. Dat staat alvast te lezen op de website van de voetbalclub. De Strangers winden er geen doekjes meer om: ‘Wij zijn van ’t Kiel en wij zijn Beerschotsupporters.’ En om dat te vieren komen we zaterdag, vlak voor de aftrap van de topper Beerschot-Union, ‘Antwaerpe’

zingen. Kom zaterdag  zeker om 20.10 uur in de tribune zitten en zing mee ‘Antwârpe zeggen ze bij de voetbalclub op het Kiel. Geen Antwerpenaar die onberoerd blijft bij ‘Antwaerpe’ van de Strangers. De hit zal vanaf nu onlosmakelijk verbonden zijn aan Beerschot want de Strangers worden donderdag benoemd tot  ‘Beerschot ambassadeur.’ Dat de Strangers en ‘Antwaerpe’ landen in het Olympisch Stadion is geen toeval.

Beerschot is de enige profclub in ’t stad. En zowel Bob, Alex als John hebben hun roots op het Kiel. 2020 heeft voor hen dan ook een speciale betekenis. Ook de vierde Stranger, Nest, verbergt z’n sympathie voor Beerschot niet. Worden de Strangers morgen plechtig ingehuldigd, zaterdag zingen ze ‘Antwaerpe’ op de middenstip. Stipt om 20.15u. Kom zeker op tijd want we willen de Strangers niet alleen laten zingen vraagt de voetbalclub aan zijn supporters.  Beerschot zal dit jaar nog meer ambassadeurs inhuldigen.

%d bloggers liken dit: