Unizo afdeling Mortsel had donderdag wat te vieren

Al voor de 5e keer in evenveel jaar tijd was er de nieuwjaarsreceptie die dit jaar voor de gelegenheid werd omgedoopt tot De Rode Loper in De Blauwe Regen. Want inderdaad, dit jaar ging alles door in de Koeisteerhofdreef 125 in Mortsel. En er was de vraag van de organisatie om zoveel als mogelijk met rode kledij of kledij met een rood accent in te komen. Er zo kleurde de zaal in De Blauwe Regen in Mortsel voor een heel stuk rood. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Marc De Wit & Rik Ooms en de lekkere hapjes en drankjes kwamen uiteraard uit Mortsel zelf. Even terugblikken naar het voorbije jaar en kijken wat er in 2020 op de agenda staat in Mortsel. Regioradio Zuidrand Media was erbij en maakte enkele interviews.

 

%d bloggers liken dit: