Voetbalclub Hove Sport houd zijn jaarlijkse nieuwjaarsdrink

De koninklijke Hove Sport Voetbal staat dan wel voorlaatste in de 3e provinciale B reeks maar ziet de toekomst toch rooskleurig tegemoet naar de volgende jaren toe. Dat vernamen we gisteren tijdens deze nieuwsjaarsborrel. Het is voor ons altijd gezellig thuis komen op Hove Sport en dat was gisteren niet anders. In de nieuwjaarsspeetch blikte voorzitter Eric Serrien even terug naar de afgelopen maanden bij de voetbalclub. Het zeer droevige nieuws dat Rudy Van Daele die al 25 jaar ploegafgevaardigde was bij Hove Sport kwam te overlijden. En dat was toch een serieuze aderlating voor de club. Hij word hier nog alle dagen gemist vertelde de voorzitter. Maar er was gelukkig ook goed nieuws. Zoals de promotie naar de 3e provinciale en het al zo lang beloofde kunstgrasveld dat er dit jaar in 2020 zal komen. Regioradio Zuidrand ging meeluisteren op Hove Sport en had een gesprek met Eric Serrien.

 

 

%d bloggers liken dit: