Zeven secundaire scholen in onze regio zullen hun inschrijvingen voor volgend schooljaar starten op dezelfde datum

Ouders in onze regio die hun kinderen binnenkort willen inschrijven voor het secundair onderwijs moeten zich momenteel zeker nog geen zorgen maken en ook een tentje gaan aankopen om voor de schoolpoort te gaan bivakken lijkt zeker niet nodig te zijn. Daar zorgen zeven scholen voor in onze regio. Het Sint-Jozefsinstituut, Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdescollege, GO! Technisch Atheneum da Vinci, Sint-Gabriëlcollege, Katholiek Secundair Onderwijs Mortsel (KaSO), GO!

Atheneum Mortsel, GTI Mortsel. Zeven scholen die kwaliteitsvol secundair onderwijs aanbieden in Boechout, Borsbeek, Mortsel en Edegem. Deze scholen hebben afgesproken om de inschrijvingen voor het eerste jaar, zowel A-stroom als B-stroom, op dezelfde datum te organiseren. Je moet en kan voor deze scholen niet digitaal aanmelden. De inschrijvingen starten op zaterdag 21 maart vanaf 09.00 uur, op de scholen zelf. De voorrangsgroepen zijn broers en zussen en kinderen van schoolpersoneel.

Wie tot die groep behoort, krijgt op voorhand de nodige informatie van de school in kwestie. Maar op de website van deze scholen kan je wel al bekijken wanneer er bv infodagen zijn. Daar kan je dan je licht al gaan opsteken en afspreken hoe de inschrijvingen zullen verlopen.

%d bloggers liken dit: