Zwaargewonde na aanrijding met een tram in het district Berchem

Woensdagmiddag raakte een jonge man zwaar gewond na een aanrijding met de tram. De man stak de Grotesteenweg over ter hoogte van de Jan Moorkensstraat. Hij merkte de tram die richting Mortsel reed niet op. De trambestuurder, die het kruispunt met de Jan Moorkensstraat overstak, gebruikte nog het belsignaal en activeerde de noodstop, maar kon een aanrijding niet meer vermijden.

De voetganger werd geraakt door de tram en liep zware verwondingen op, onder meer in het aangezicht. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis en verkeerde in levensgevaar. De bestuurder van de tram was na het ongeval in shock en werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De exacte omstandigheden worden verder onderzocht.

%d bloggers liken dit: