30 000 euro aan achterstallige accijnzen

Het wijkteam van het Kiel controleerde samen met het verkeersondersteuningsteam en de douane voertuigen op de Jan de Voslei en in de Richard Baseleerstraat. Er werden boorddocumenten gecontroleerd en de douane inde achterstallige boetes. In totaal werden 79 voertuigen gecontroleerd. De douane kon voor bijna 100 000 euro aan achterstallige boetes innen. Wanneer iemand niet kon betalen, werd het voertuig in beslag genomen. Ook een niet-verzekerd voertuig werd door de politie met beslag verzwaard. Ook bestuurders met een vervallen keuring werden beboet.

Eén bestuurder reed rond zonder verzekering met een grote hoeveelheid alcoholische dranken in het voertuig. De douane inde de achterstallige accijnzen en boete op de alcohol, goed voor 30 000 euro.

%d bloggers liken dit: