Federale Politie doet oproep naar getuigen van druggeweld in het Antwerpse

De laatste maanden zijn er meer en meer feiten van druggeweld in de stad Antwerpen en haar districten. Ook in het maandelijkse programma Faroek bij VTM was er al de oproep naar getuigen van dit drugsgeweld. En daar kwamen tot op heden al meer dan 20 tips voor binnen bij de federale politie. Eind vorige week ontplofte er nog een granaat in het district Deurne en met negen aanslagen in de omgeving van Antwerpen op het einde van vorig jaar wil men bij het Antwerpse parket al aan de slag met deze tips maar doen ze ook een oproep voor nog meer tips. Van een man die op

30 november 2019 negen schoten loste met een machinegeweer op de Oude baan in Wilrijk zijn duidelijke beelden. Net zoals van een onbekende die het vuur opende op huizen langs de Herentalsebaan en de Van Steenlandstraat in Deurne. Bij de Federale Politie doen ze daarvoor opnieuw een oproep naar mensen die iets zouden gezien hebben van dit drugsgeweld. Getuigen kunnen zich nog steeds melden op het telefoonnummer 0800.30.300 of via opsporingen@police.belgium.be. Het programma Faroek kan je herbekijken op de website van VTM en meer informatie over de diverse feiten kan je ook te weten komen op de website van de Federale Politie.

%d bloggers liken dit: