Info-avond Trage Wegen in de gemeente Boom

In 2017 startte de gemeente Boom met het project Trage Wegen. Trage wegen zijn paden of wegen die bestemd zijn voor niet-gemotoriseerd verkeer. Wandelaars, fietsers en ruiters zijn de belangrijkste gebruikers. Op 12 februari organiseren we een info-avond rond dit thema.

Samen met het Regionaal Landschap Rivierenland maakte de gemeente Boom in 2017 een evaluatiekaart op en verschillende participatiemomenten volgden. Het resultaat is een inventaris met alle trage wegen in Boom.

De volgende stap in het project voor 2020 is de opmaak van een uitvoeringsplan voor een vijftal verbindingen in Boom via trage wegen.

Ben je benieuwd en wil je meer weten over de trage wegen in Boom? Kom dan zeker naar onze info-avond op 12 februari 2020. Je bent welkom van 20u tot 22u in het gemeentehuis van Boom. Tijdens deze avond geven we een overzicht over wat er precies gebeurde met de input die in 2017 verzameld werd én wat de toekomst zal brengen.

 

%d bloggers liken dit: