Samen tuinieren kan binnenkort misschien ook in Hove

Samen tuinieren in een ‘samentuin’ is je groenten zaaien en planten, zelfgekweekte groenten kunnen oogsten, leren van elkaar, buiten zijn in de natuur, nieuwe mensen leren kennen,… Het dienstencentrum in de gemeente Hove speelt met de idee om een stukje grond aan het dienstencentrum te gebruiken om dit ‘samentuinen’ te realiseren onder begeleiding van VELT, de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren.

De praktische regelingen zijn voor later. Wij willen eerst graag nagaan of er in Hove voldoende interesse is voor samentuinen en daarom deze oproep: ben je geïnteresseerd en zeg je volmondig “Dit is echt iets voor mij!”? Laat het ons dan even weten via het tel 03 / 454 08 37 of een mail naar dienstencentrum@ocmwhove.be. Geef daarbij je naam en al je contactgegevens door, zodat we je later rechtstreeks kunnen contacteren klinkt het nog in de gemeente Hove.

 

Foto: Pixabay

%d bloggers liken dit: