Thuis in de toekomst: hoe woon jij graag in Kontich?

Hoe we leven, verandert razendsnel. Hoe we wonen ook. Als we daarbij stilstaan, komen er belangrijke vragen boven: maken we in de toekomst plaats voor méér groen? Hoe pakken we parkeerproblemen aan? Organiseren we binnenkort een straatfeest in iedere straat? En wordt ons contact met de buren daardoor beter? Daarom lanceert de Vlaamse overheid samen met lokale besturen “Thuis in de Toekomst”, een online woontest.

Als lokaal bestuur Kontich ondersteunen we deze tekst en moedigen we onze inwoners aan om ons via de test informatie te geven over hoe zij graag willen wonen: wat vinden ze belangrijk en wat niet. “Met de informatie uit de test kunnen wij als lokaal bestuur aan de slag en samen met de burgers plannen maken voor de toekomst. Wie interesse heeft, kan de test (anoniem) invullen op www.thuisindetoekomst.be. De test duurt een tiental minuten. Je krijgt 15 vragen voorgeschoteld. Wie zelf geen computer heeft kan in onze bibliotheek op internet. Vraag gerust info of hulp aan onze bibmedewerkers”, zegt schepen van Welzijn en Patrimonium Cindy Vanbaeden in de gemeente Kontich.

 

%d bloggers liken dit: