Repair café in Lint

Stoel kapot? Broodrooster weigert dienst? Trui met gaatjes?,… Breng ze mee naar het Repair Café in Lint.

Kom op zaterdag 8 februari tussen 13 en 17 uur naar het dienstencentrum De Schakel aan de Oud-Strijderslaan in Lint voor het repair café.

 

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.

%d bloggers liken dit: