Update werken rioleringswerken N177 Aartselaar

Afwerking voor asfalteringswerken bezig

Tussen de Struisbeek en het kruispunt met de Kontichsesteenweg is het voetpad afgewerkt. Volgende week plaatst de aannemer de verkeersborden.

Ook tussen de Guido Gezellestraat en de Leugstraat werd het voetpad afgewerkt tot en met het kruispunt met de Leugstraat (kant Q8). De linkse rijstrook werd tussen Gezellestraat en Leugstraat opgebroken. De fundering werd ondertussen opnieuw aangelegd. Volgende week zal de aannemer ook op dit deel van het werftraject de verkeersborden plaatsen. Tegelijk worden hier en daar kleine herstellings- en aanpassingswerken uitgevoerd.

 

Planning asfalteringswerken blijft voorlopig behouden

Als alles volgens planning blijft verlopen, dan kan vanaf maandag 17 februari worden begonnen met het aanbrengen van het asfalt. Eerst wordt tussen Guido Gezellestraat en Leugstraat de onderlaag asfalt gelegd op de linkse rijstrook en op het fietspad.

Op dinsdag 18 februari staat de afwerkingslaag asfalt van het fietspad op het programma, zowel tussen Struisbeek en Kontichsesteenweg als tussen Guido Gezellestraat en Leugstraat.

In de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 februari voorzien we de aanleg van de toplaag asfalt tussen Struisbeek en Kontichsesteenweg en van Guido Gezellestraat tot en met het kruispunt met de Leugstraat. De aannemer informeert de bewoners en bedrijven hier nog verder over.

Opgelet: bij slecht weer wordt deze planning alsnog aangepast.

 

Foto: Aquafin.be

%d bloggers liken dit: