Nieuwe activiteit in de stad Lier – City Foot Golf Lier

City Foot Golf is het kleine broertje van City Golf. Het concept is bijzonder leuk voor groepen die onderling wat van competitie houden. Tijdens deze tour spelen we stadsvoetbalgolf op zes verschillende plaatsen in Lier, waar we telkens een andere uitdaging voorschotelen. City Foot Golf wordt altijd in twee ploegen gespeeld, met elk een kapitein, die het tegen elkaar opnemen. De ingeschreven groep wordt dus telkens in twee teams verdeeld.


Net zoals bij golf is het de bedoeling om de bal in zo weinig mogelijk pogingen in of tegen een target te spelen – rekening houdend met elementen die reeds in de stad staan (vb. fonteinen, standbeelden e.d.). Dat kan dan om ter snelste zijn of in een leuke en uitdagende spelformule. Tijdens de wandeling door de stad wordt er ook een beetje uitleg voorzien over de bezienswaardigheden. Indien gewenst, wordt er halverwege een pauze ingelast in een leuk cafeetje.

Kortom: City Foot Golf is ideaal om Lier op een actieve manier te ontdekken!  City Foot Golf is mogelijk van 8 tot max. 48 personen en kan in Lier gespeeld worden van maandag t/m zondag. Alle info hierover is terug te vinden op de website www.city-golf.be of via een mail naar info@city-golf.be

%d bloggers liken dit: