UPDATE WERKEN IN JOUW BUURT Rio-link Wilrijk: Afkoppeling Kernenergiestraat

Volgende fase start maandag

Maandag 10 februari starten de werken in de volgende fase. Tot en met dinsdag wordt het asfalt opgebroken, daarna wordt tot en met vrijdag de bemaling in orde gebracht. Daarmee verlagen we tijdelijk en lokaal het grondwater om de riolering in een droge sleuf te kunnen leggen. De rioleringsaanleg start in de week van 17 februari.

Komende weken heraanleg wegenis

In de Kernenergiestraat tussen Duivelshoekweg en Planetariumlaan wordt deze week gestart met de heraanleg van de wegenis. We starten met de aanleg van de boordstenen en de fundering van de voetpaden. Daarnaast worden ook de kruispunten in de Kernenergiestraat afgewerkt. Vrijdag 6 december en maandag 9 december zal de aannemer de fundering van de rijweg aanbrengen. Op 10 december gieten we dan de onderlaag asfalt.

Door deze werken zal de toegang tot de woning of het bedrijf beperkt tot onmogelijk zijn met de wagen of de vrachtwagen, zowel op 6 december als op 9 en 10 december. Daarna worden de panden zo goed mogelijk bereikbaar gemaakt.

 

Foto: Pixabay

%d bloggers liken dit: