Mogelijk volgend seizoen een nieuwe voetbalclub in Duffel die zal aantreden in de 4e provinciale

Vorige week lieten we in ons regionieuws al weten dat het eerste elftal van KFC Duffel met onmiddellijke ingang het seizoen heeft afgesloten.

Dit kon niet anders omdat de club met financiele problemen zit en de spelers van het eerste elftal op enkele na niet gratis verder wilden gaan. De problemen lijken nu van die orde te zijn dat de club misschien de boeken zal moeten neerleggen. Enkele leden van de algemene vergadering hebben ondertussen al een nieuwe vzw opgericht om er zo voor te zorgen dat voetbal voor de jeugd en damesploegen kan blijven verder gaan op de Rooienberg. En mogelijk kan er ook met deze vzw een nieuw eerste elftal gevormd worden voor volgend seizoen. Dit elftal zal dan waarschijnlijk terug moeten opstarten in de 4e provinciale. Maar of het zover komt hangt in de eerste plaats af of de boeken wel worden neergelegd bij KFC Duffel. De nieuwe vzw kreeg alvast de naam Sporting club Duffel mee.

%d bloggers liken dit: