Winterwandeling van de Azura afdelingen van de fietsersbond in Vremde

Op Zondag 16 februari organiseren de Azura-afdelingen van de Fietsersbond een winterwandeling in de mooie Molenbeekvallei in Vremde. Een ervaren natuurgids zal ons kennis laten maken met dit relatief klein natuurgebied met een grote ecologische waarde. Het wordt gekenmerkt door o.a. natte hooilanden en beekbegeleidende bosjes en houtkanten. Er bloeit een rijke voorjaarsflora en o.a. de sperwer, torenvalk en wielewaal hebben er hun broedgebied. Kortom: zeer de moeite waard! Er wordt verzameld vanaf 13.30 uur in zaal Den Boom in het centrum van Vremde (Boomkensstraat 4) en het vertrek is om 14 uur.

Aangepast schoeisel is aangeraden omwille van een aantal modderige en natte stukken. Om die reden is de wandeling niet geschikt voor kinderwagens. Kinderen zijn uiteraard welkom. Na de wandeling worden de deelnemers vergast op een lekkere verse soep. Vooraf inschrijven is niet nodig en ook niet-leden zijn welkom. Deelname in de kosten: € 5 per persoon voor de soep en de natuurgids. We duimen alvast voor een koude, maar heldere, zonnige zondag zeggen ze bij de Azura Fietsersbonden. Meer info is alvast te verkrijgen bij Roger Claessens op het teln :  0485/ 53 26 94

%d bloggers liken dit: