Praatcafé met vinyl !

Na de succesvolle live optredens iedere ‘veurleste’ vrijdag van de maand, organiseert  vzw ACH JA op 21 februari 2020 opnieuw een praatcafé.                De bezoekers brengen ook hun eigen vinyl grammofoonplaten mee. Zo draagt iedereen zijn muziekkeuze bij aan een unieke sfeer in het café.

Alle muziekgenres zijn welkom.  ACH JA voorziet twee draaitafels voor een vlotte menging van de muziekjes.  Ongetwijfeld leveren de platenkeuzes van de aanwezigen tal van interessante en verrassende gesprekken op.

Breng dus je nieuwe vinylplaten mee of haal die oude pareltjes maar terug boven, stof ze goed af en blaas ze nieuw leven in op vrijdag 21.02.2020 in ’t Veurleste, Lindenboslaan 2 te Aartselaar.

Iedereen is welkom en de inkom is gratis.  Deuren 20:30u

%d bloggers liken dit: