Verkeersberichten Lier

Kartuizersvest afgesloten op maandag 24 februari

Op maandag 24 februari wordt tussen 9 en uiterlijk 15.30 uur de Kartuizersvest aan nr. 72 afgesloten voor een levering met lift. De straat wordt tussen Antwerpsestraat en Parelstraat opengesteld voor plaatselijk verkeer in 2 richtingen, doodlopend aan nr. 72.

Door de gewijzigde rijrichtingen in Kantstraat en Parelstraat (omwille van een kraan aan nr. 86-90), zal de Parelstraat opengesteld worden voor verkeer in 2 rijrichtingen. Fietsers dienen af te stappen, voetgangers kunnen door.

Lisperstraat afgesloten op maandag 24 februari

Maandag 24 februari wordt tussen 9 en 14 uur de Lisperstraat ter hoogte van nr. 113 afgesloten voor een levering.

Volgende verkeersmaatregelen worden voorzien:

  • De Lisperstraat wordt tussen Wijngaardstraat en Frederik Peltzerstraat opengesteld voor plaatselijk verkeer in 2 richtingen, doodlopend aan de werken.
  • De rijrichting in de Lisperstraat tussen Wijngaardstraat en Grote Markt wordt omgedraaid. Er wordt een omleiding voorzien via de Antwerpsestraat.
  • Verkeer vanuit richting Florent van Cauwenberghstraat wordt eveneens omgeleid via de Antwerpsestraat.

Spuilei afgesloten op maandag 24 en dinsdag 25 februari

Maandag 24 en dinsdag 25 februari wordt tussen 9 en 15 uur de Spuilei ter hoogte van nr. 13-15 afgesloten voor herstellingswerken van de boordsteen. Fietsers en voetgangers kunnen door.

Parking Wallenhof is te bereiken via de Waterpoortstraat. Verkeer tussen Parking Wallenhof en Waterpoortstraat wordt geregeld door middel van tijdelijke verkeerslichten.

Zagerijstraat afgesloten van maandag 24 t/m vrijdag 28 februari

Van maandag 24 februari, 9 uur, tot uiterlijk vrijdag 28 februari wordt de Zagerijstraat tussen Antwerpsesteenweg en Eeuwfeestlaan afgesloten voor nutswerken in opdracht van Fluvius ter hoogte van nr. 5. Dit gedeelte van de straat wordt voor plaatselijk verkeer aan beide zijden opengesteld in 2 rijrichtingen, doodlopend aan de werken. Er wordt een omleiding voorzien via Spoorweglei en Planeetstraat. Fietsers en voetgangers kunnen door.

Tijdelijke verkeerslichten Misstraat van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 februari

Van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 februari worden ter hoogte van Misstraat 139A werken met kraan uitgevoerd tussen 9 en 16 uur. Tijdens de werken zal het verkeer geregeld worden d.m.v. tijdelijke verkeerslichten.

Lantaarnstraat afgesloten op dinsdag 25 februari

Op dinsdag 25 februari wordt tussen 12 en uiterlijk 17 uur de Lantaarnstraat afgesloten voor een verhuis aan nr. 30. De straat wordt aan beide zijden voor plaatselijk verkeer opengesteld in 2 richtingen, doodlopend aan de werken. Paaltjes aan het Felix Timmermansplein zullen worden verwijderd.

Volmolenstraat afgesloten op donderdag 27 februari

Op donderdag 27 februari zal de Volmolenstraat tussen 9 en uiterlijk 12 uur worden afgesloten ter hoogte van nr. 2 voor een levering. De garages aan de overkant zullen niet bereikbaar zijn. De Volmolenstraat wordt tussen Kloosterstraat en Werf aan beide zijden voor plaatselijk verkeer opengesteld in 2 richtingen, doodlopend aan de werken. Fietsers dienen af te stappen, voetgangers hebben doorgang. De paaltjes aan de Gasthuisvest worden verwijderd.

Dageraadsstraat afgesloten op donderdag 27 februari

Op donderdag 27 februari zal tussen uiterlijk 9 en 14 uur de Dageraadsstraat tussen Spoorweglei en de eigenlijke Dageraadsstraat worden afgesloten voor een verhuis. Er wordt een omleiding voor fietsers en voetgangers voorzien via de Planeetstraat.

Kluizestraat afgesloten op zaterdag 29 februari

Op zaterdag 29 februari wordt tussen 11 en uiterlijk 16 uur de Kluizestraat aan nr. 24 afgesloten voor een verhuis met lift. Volgende maatregelen worden voorzien:

  • Afsluiten straat tussen Lookstraat en Hazenstraat
  • Openstellen Kluizestraat/Lookstraat tussen Koepoortstraat en Hazenstraat voor plaatselijk verkeer (doodlopend)
  • Omdraaien rijrichting Lookstraat tussen Koepoortstraat en Hazenstraat
  • Invoeren éénrichtingsverkeer Hazenstraat tussen Lookstraat en Kluizestraat. Verkeer richting Kluizestraat is toegelaten.
  • Parkeerverbod Lookstraat en Kluizestraat
%d bloggers liken dit: