50-plussers proeven van verschillende sporten tijdens Sporteldag

Dinsdag 28/4 organiseert de sportdienst van Aartselaar haar jaarlijkse Sporteldag voor 50-plussers. De activiteiten vinden plaats in en rond de gemeentelijke sporthal.

Naar goede gewoonte kunnen 50-plussers eind april weer proeven van verschillende sporten. Voor de Sporteldag stelde de sportdienst een gevarieerd programma samen. Wie deelneemt, heeft keuze uit zumba, drums alive, kalke schiet, katapultschieten, badminton, tafeltennis, wandelen, petanque, yoga, fietsen, andullatietherapie en golf. Daarnaast zal er een infosessie ‘gezond ouder worden, goed eten’ doorgaan.

Geïnteresseerden kunnen inschrijven via https://webshopaartselaar.recreatex.be of via de folder die ze vinden op de verschillende gemeentelijke locaties. De inschrijvingsperiode loopt van dinsdag 18/2 tot dinsdag 31/3. Deelnemers betalen 8 euro voor een hele dag en 5 euro voor een halve dag (lunchpakket niet inbegrepen).

Wat: Sporteldag voor 50-plussers

Wanneer: Dinsdag 28/4 van 9.15 tot 17 uur

Meer info: Gemeentelijke Sportdienst, Kleistraat 202-204 te Aartselaar, sport@aartselaar.be, 03 877 49 03 of 03 870 50 30

%d bloggers liken dit: