Asfalteringswerken zijn begonnen op de N177 in Aartselaar

Gisteren 17 februari is de aannemer begonnen met het aanbrengen van de onderlaag asfalt op de linkse rijstrook en op het fietspad tussen Guido Gezellestraat en Leugstraat. Als het weer zo blijft, dan volgt morgen (18 februari) de afwerkingslaag van het fietspad tussen Struisbeek en Kontichsesteenweg en tussen Guido Gezellestraat en Leugstraat.

 De afwerkingslaag asfalt van de rijweg tussen Struisbeek en Kontichsesteenweg en van Guido Gezellestraat tot en met het kruispunt Leugstraat blijft voorzien in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 februari. Nadat het asfalt is gelegd, heeft de aannemer nog ongeveer twee weken nodig voor de belijning, het testen en eventueel herstellen van de riolen, de laatste afwerking en de opkuis van de werf.

%d bloggers liken dit: