Elia gaat werken in de gemeente Schelle

De gemeente Schelle kreeg van Elia meer info rond de werken waarbij zij twee ondergrondse elektriciteitskabels aanleggen tussen het hoogspanningsstation in Schelle en de site van Umicore in Hoboken. Op een aantal plaatsen in Schelle en Hemiksem worden hiervoor werven ingericht waardoor de doorgang op sommige plaatsen niet mogelijk is. De aannemer voorziet steeds omleidingsborden en signalisatie voor alle weggebruikers.

De werken in de Alexander Wuststraat, Interescautlaan, Laardijk en Maeyelei in Schelle zijn, als alles zoals gepland kan verlopen, tegen eind maart 2020 afgerond. Tot het einde van de werken blijft de signalisatie gelden en is er op de Laardijk en Maeyelei geen doorgang toegestaan voor fietsers en voetgangers zeggen ze in de gemeente Schelle waar ze de inwoners ook vragen om de verkeersborden te volgen.  Met vragen rond deze werken of de omleiding kan je terecht via mail op omwonenden@elia.be of tel. 0800 11 089.

%d bloggers liken dit: