Tweede participatieavond: jouw mening telt in de gemeente Hove

Heb jij een mening over hoe ons bestuur het toekomstige beleid inzake vrije tijd, diversiteit en communicatie moet voeren en wil je dit met dorpsgenoten komen bespreken? Het lokaal bestuur in de gemeente Hove kijkt uit naar je aanwezigheid op dinsdag 17 maart om 19.30 uur in zaal Da Capo aan de Lintsesteenweg 1A in Hove. Tijdens ons eerste participatiemoment in oktober kwamen een honderdtal Hovenaars hun mening geven over de thema’s milieu, duurzaamheid, mobiliteit en ruimtelijke ordening.

Het verslag van dat inspraakmoment vind je op de gemeentelijke website www.hove.be/participatie. Kon je er toen niet bij zijn? Dan heb je nu een tweede kans. Als je er wel was, dan blijf je uiteraard welkom, want het bestuur wil nu te weten komen hoe de Hovenaars het toekomstige beleid zien inzake vrije tijd, diversiteit en communicatie: wat doen we goed en wat kan beter? Om praktische redenen wordt gevraagd om vooraf in te schrijven als je op 17 maart afkomt. Dat kan tot 12 maart met een mailtje naar informatie@hove.be. Kan je niet aanwezig zijn en wil je toch je mening geven over deze thema’s? Dat kan van 1 tot 15 maart. Kijk daarvoor snel op de website van de gemeente Hove.

%d bloggers liken dit: