Wijkschool De link in Edegem zal in augustus beginnen te bouwen

In 2016 kregen de drie Edegemse scholen Vlaamse subsidies om hun capaciteit uit te breiden. Bij de wijkschool De Link in de Jan Verbertlei zullen ze deze zomer starten met de verbouwingen hiervoor.

Dus de subsidies zullen we in augustus van dit jaar aanwenden. Dit geld zal gebruikt worden voor onze gebouwen in de Jan Verbertlei waar de kinderen momenteel maar tot het 2e leerjaar schoollopen en dan verder kunnen in het hoofdgebouw aan de Patronaatstraat. Dus gaan we werken aan een nieuwbouw om ook in de wijk Buizegem de kinderen de kans te geven om op onze school tot het 6e leerjaar door te gaan. Als alles goed verloopt zullen de werken aan een nieuwbouw met daarin vier klaslokalen, drie administratielokalen en een sanitaire en technische ruimte klaar zijn tegen september 2021 sluiten ze af in Edegem

%d bloggers liken dit: