Mechelsesteenweg N1 in Mortsel twee dagen afgesloten in de richting van Edegem

Tijdens de krokusvakantie wordt de Mechelsesteenweg (N1) in Mortsel gedurende twee dagen afgesloten ter hoogte van het Gemeenteplein in de richting van Edegem. De fundering van het wegdek moet er plaatselijk hersteld worden. Het verkeer richting Edegem wordt lokaal omgeleid.

Op de Mechelsesteenweg in het centrum van Mortsel is een verzakking vastgesteld aan de fundering onder het wegdek. Om te vermijden dat de schade toeneemt is een dringende herstelling noodzakelijk. De werken worden in de krokusvakantie uitgevoerd om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken. De werfzone situeert zich op de Mechelsesteenweg in de richting van Edegem, net na het kruispunt met de Edegemsestraat.

Op donderdag 27 en vrijdag 28 februari is de Mechelsesteenweg er afgesloten richting Edegem. Gemotoriseerd verkeer volgt een lokale omleiding via de Edegemsestraat, Oude Godstraat en de Molenlei. Fietsers kunnen steeds passeren en ook voor het tramverkeer is er geen hinder.

Het kruispunt van de Antwerpsestraat/Mechelsesteenweg (N14) met de Edegemsestraat en de Statielei (N10) blijft steeds open. De werken zijn weersgevoelig. Bij regenweer en/of koude temperaturen kan de huidige planning nog wijzigen. De meest actuele info is steeds beschikbaar op www.wegenenverkeer.be/mortsel.

%d bloggers liken dit: