Spookrijder met gedoofde lichten rijd vol in op een bus van Reizen Lauwers in Duitsland

Een bus van het Boechoutse bedrijf reizen Lauwers is zondagochtend nabij de Duitse stad Mainz aangereden geweest door een spookrijder die met gedoofde lichten vol en frontaal op de bus is ingereden. In de bus zaten heel wat buschauffeurs die gezamenlijk weer huiswaarts keerden nadat ze toeristen hadden afgezet in diverse skioorden. De chauffeur van de spookauto overleefde de klap niet en ook in de bus van reizen Lauwers vielen twee zwaargewonden en enkele lichtgewonden. Na een bezoek aan het ziekenhuis mochten de meeste opnieuw naar huis. Enkel de 62 jarige chauffeur van de bus moet nog een tijdlang in het universitair ziekenhuis van Mainz blijven. Het ongeval gebuurde op de snelweg A1 die een tijdlang plaatselijk werd afgesloten.

 

Foto: Reizen Lauwers

%d bloggers liken dit: