LAGO sluit de deuren tot 31 maart in de strijd tegen het coronavirus

Als sportief en betrokken bedrijf wil LAGO er alles aan doen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken. LAGO beslist daarom in samenspraak met de betrokken overheden om de deuren van al zijn zwemparadijzen, fitnesscentra en speelparadijzen te sluiten tot en met 31 maart.

Geen verhoogd risico na een zwembadbezoek
Een bezoek aan een zwembad brengt geen verhoogd risico op het coronavirus met zich mee. De kwaliteit van het zwembadwater wordt continue gecontroleerd en de warme omgeving is niet bevorderlijk voor het verspreiden van virussen. De zwembaden zijn bovendien uitgerust met performante filtersystemen en de luchtgroepen zorgen voor constante aanvoering van zuivere lucht. Zoals elke winter heeft LAGO ook nu intensieve poetsprocedures toegepast om verspreiding van wintergriep of andere virussen te voorkomen.

Waarom dan toch sluiting?
Algemeen directeur van LAGO Diether Thielemans licht toe: “Wij willen met deze maatregel onze verantwoordelijkheid opnemen en de zwakkeren in onze maatschappij beschermen. We blijven benadrukken dat zwemmen veilig is en dat dit geen verhoogd risico met zich meebrengt, maar de sociale interactie van onze bezoekers kan wel zorgen voor een verdere verspreiding van het virus.”

Wens je meer informatie?

Wend je tot onderstaande contactpersoon en wij zorgen er graag voor.
• Lore Walravens, Marketing Manager LAGO
0498 258 458, lore.walravens@lago.be

LAGO sluit tijdelijk om zwaksten in de maatschappij te beschermen

%d bloggers liken dit: