Igean neemt maatregelen tegen het coronavirus met extra aandacht voor recyclageparken

Tot op heden doet IGEAN al het nodige om zowel de afvalophaling als de inzameling via het recyclagepark volgens planning uit te voeren. Voorlopig slagen wij hierin, maar toch willen we langs deze weg een beroep doen op de medewerking van onze inwoners.

Eerder communiceerden wij al via onze communicatiekanalen en die van onze aangesloten besturen dat de recyclageparken geopend blijven volgens de normale openingsuren. We nemen uiteraard extra voorzorgsmaatregelen, maar vragen onze inwoners ook om onnodige bezoeken aan het recyclagepark uit te stellen tot rustigere tijden.

Deze laatste oproep is helaas afgelopen weekend niet opgevolgd. Integendeel, we merken zelfs een stijging van het aantal bezoekers met 20%. We willen daarom met aandrang vragen om onnodige bezoeken aan het recyclagepark uit te stellen. We rekenen op de solidariteit en het begrip van onze inwoners om zowel hun eigen gezondheid, maar ook die van onze medewerkers niet onnodig in het gedrang te brengen.

Daarenboven willen we vragen aan de bezoekers die toch om dringende redenen het park bezoeken, de nodige voorzorgsmaatregelen te respecteren en de instructies van onze parkwachters op te volgen.

Tot slot hanteren we vanaf morgen een beperking van maximum 10 gelijktijdige bezoekers op onze parken.

Een kleine inspanning, maar toch een grote impact…

%d bloggers liken dit: