Inbraak bij de 112 standplaats in Hoboken

Twee jonge vrijwilligers van het Ambuce Rescue Team in Hoboken die zaterdagavond terug kwamen van een interventie merkten dat er was ingebroken in de 112 standplaats langs de Antwerpsesteenweg. De hele standplaats was overhoop gehaald en enkele persoonlijke spullen zoals een laptop van één van deze vrijwilligers werd gestolen. De politie werd erbij gehaald om de nodige vaststellingen te komen doen. Terwijl iedereen elke avond om 20u voor de deur applaudisseert en de hulpverleners en zorgkundigen helden noemt liggen anderen op de loer om een inbraak te doen. Een inbraak is altijd vervelend. Maar als je dit dan gaan doen in een 112 Rescue standplaats is dit nog meer wraakroepend. Toch lieten deze vrijwilligers het niet aan hun hart komen en vertelde later via een facebookpost : Ondanks deze situatie zijn we nog steeds beschikbaar voor de bevolking en nemen we elke oproep zonder enige terughoudendheid aan. Van echte helden gesproken. Alvast een dikke proficiat voor hun vastberadenheid.

%d bloggers liken dit: