ONDERNEMERS TEGEN CORONA: OPROEP OM BESCHERMKLEDIJ TE DONEREN

In het AZ Rivierenland dreigt een groot tekort aan beschermkledij om de COVID-19 patiënten te verzorgen. Daarom willen wij graag beroep doen op u en durven we de vraag stellen of u dergelijk materiaal beschikbaar heeft, en in de mogelijkheid zijn om dit materiaal te missen en  bereid te zijn om dit aan het ziekenhuis te geven om de zorg in deze COVID-19 tijden op een veilige manier te kunnen uitvoeren vertellen ze bij Unizo Aartselaar. Alle hoeveelheden zijn welkom, hoe klein ze ook zijn. Dit is wat ze specifiek nodig hebben :

schorten of beschermpakken, met volgende vereisten:

0)    Lange mouwen

1)    Ondoordringbaar voor bloed of lichaamsvochten

2)    Sluitbaar (bij voorkeur afsluiting achteraan die geknoopt kan worden, maar indien niet geen probleem)

3)    Maat M, L of XL

4)    Maskers

5)    Chirurgische maskers

6)    FFP1, FFP2 maskers of FFP3

7)    Alcoholgel

8)    Handschoenen (dit hoeven geen steriele handschoenen te zijn) UNIZO Aartselaar engageert zich samen met ondernemers uit Aartselaar en ruime regio om het medisch personeel van AZ Rivierenland te helpen waar het kan.  Heeft u één of meerdere materialen uit bovenstaande lijst, aarzel niet deze ter beschikking te stellen.  Neem hiervoor contact op met  Anja Schaerlaecken Dienstverantwoordelijke logistiek op het tel

03/890 17 28 of via mail naar Anja.Schaerlaecken@azr.be of Ellen De Vos Directeur kwaliteit, personeel, organisatie en campus Willebroek via het tel 03/890 16 22 of via een mail naar Ellen.De.Vos@azr.be of kijk snel op de website www.azrivierenland.be

 

%d bloggers liken dit: