Politie blijft controleren en processen verbaal opmaken aan mensen die zich niet aan het samenscholingsverbod houden

Een goede zaak alvast dat de politie ook in onze regio alles nauwlettend in de gaten houd en daar waar mogelijk ook verkeercontroles uitvoeren op niet-essentiele verplaatsingen. Maar toch worden er dagelijks nog mensen beboet die het samenscholingsverbod aan hun laars lappen. Bij de politie Antwerpen werden er het afgelopen weekend enkele mensen beboet in de binnenstad. Het ging over een automobilist uit Sint-Niklaas die de agenten voorbij stak in de Nationalenstraat. Hij bleek dronken te zijn en drugs genomen te hebben. Ook had hij zijn rijbewijs niet op zak. Even verder op de Marnixplaats vertelde een bestuurder die werd tegen gehouden na 22u op zoek te zijn naar een nachtwinkel. Maar deze moeten hun deuren sluiten om 22u. Ook hij kreeg een proces verbaal. Op de Amerikalei werd dan weer een auto tegen gehouden met drie inzittenden.

Deze mannen wilden een bezoekje brengen aan het Schipperskwartier. Maar ook daar zijn alle bars en andere momenteel gesloten. Iets dichter bij huis in de politiezone Bodukap werden twee processen verbaal opgemaakt voor een niet essentiele verplaatsing en viel de politie binnen in een woning waar een bijeenkomst werd gehouden. Er bleken tien mensen aanwezig te zijn die niet onder hetzelfde dak woonden. Ook hier werden een aantal processen-verbaal opgemaakt.

%d bloggers liken dit: