Parkeerovertredingen beboet

De wijkteams van de Antwerpse politie patrouilleren om de naleving van de geldende maatregelen rond COVID-19 op te volgen. Hierbij hebben ze ook aandacht voor de verkeersveiligheid en parkeerovertredingen.

Maandag trok het wijkteam van het Kiel er op uit. Zij merkten dat een tram gehinderd werd door twee foutgeparkeerde wagens op Sint-Bernardsesteenweg ter hoogte van de Voetbalstraat. Ook een achtergelegen woonerf was moeilijker bereikbaar voor de hulpdiensten door de positie van de twee wagens. Eén van de twee wagens werd getakeld om de baan terug vrij te maken, de bestuurder zal de takelsom en de boete moeten betalen. In de Golfstraat werd een voertuig met buitenlandse nummerplaat opgemerkt dat dwars over het voetpad stond.

Voordat de takelwagen ter plaatse was, sprak de eigenaar de politie aan. Hij kreeg een fikse boete voor het foutparkeren, maar moest ook nog achterstallige verkeersbelasting ophoesten. Tot slot werden nog twee voertuigen opgemerkt waarvan het raam openstond. De beide wagens stonden ingeschreven bij hetzelfde bedrijf. De zaakvoerder werd verwittigd en bedankte de politie voor hun opmerkzaamheid.

%d bloggers liken dit: