Man onder invloed steelt wagen

Woensdagochtend verwittigde een medewerker van Bpost de politie. Toen hij bezig was met een levering in de Brederodestraat was er een man in zijn voertuig gestapt en weggereden in de richting van het Kiel. Er werden meteen meerdere ploegen aangestuurd voor nazicht. Ter hoogte van het busstation Antwerpen-Zuid merkte het snelleresponsteam een man op die in aanmerking kwam voor de feiten.

De gestolen wagen stond met lichte beschadigingen in de grasberm naast de rijbaan. Op het wegdek waren remsporen te zien. De 24-jarige verdachte kon zonder problemen gevat en geboeid worden. De gsm van het slachtoffer, die zich nog in de wagen bevond, werd verderop in de straat teruggevonden. Deze was door de verdachte weggegooid. De verdachte verklaarde dat hij onder invloed verkeerde van verdovende middelen en legde een positieve drugstest af. Hij werd overgebracht naar het cellencomplex.

%d bloggers liken dit: