Gezocht: handschoenen en naai(st)ers mondmaskers in Rumst

In de woonzorgcentra in onze gemeente en in de seniorenflats van Hof van Crequi en Hoogvelden is er nood aan beschermingsmateriaal. Er is vooral nood aan mondmaskers. Daarom zoeken we naai(st)ers die vrijwillig mondmaskers willen maken, specifiek voor deze doelgroep.

Ook aan handschoenen is er nood in de zorginstellingen. Heb je thuis of op jouw bedrijf nog (latex, vinyl of nitril) handschoenen? Breng deze dan binnen op het gemeentehuis zodat de zorgverleners hun werk op een veilige manier kunnen uitvoeren.

Hier vind je meer uitleg over hoe het werkt, met onder andere een handleiding.

Breng ze binnen op het gemeentehuis (Koningin Astridplein 12) en leg ze in de doos die in het inkomsas staat.

Alvast bedankt om onze senioren en zorgverstrekkers hiermee te steunen!

 

Foto: Pixabay

%d bloggers liken dit: