Antwerpse politie valt appartement in Wilrijk binnen om feestje stil te leggen

De Antwerpse lokale politie is een appartement binnengevallen in het district Wilrijk om er een feestje stil te leggen. Ze troffen  er  twee dronken mannen aan, die  werden opgepakt Dit gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag in de wijk Valaar  Er was luide muziek te horen, en de politie dacht onmiddellijk aan een feestje, er waren drie personen ter plaatse, dus een overtreding van de Coronamaatregelen.  De politie nam eerst contact, via het balkon, met de feestvierders, toen één van hen spuwde naar een voorbijganger, besliste de politie om het appartement binnen te dringen.

Als de Coronamaatregelen overtreden worden, heeft de politie de bevoegdheid om in een appartement binnen te gaan, ze trapten dan ook de deur in. Er waren op dat moment nog twee personen aanwezig. Een derde persoon werd niet aangetroffen. De twee aanwezigen waren dronken. Eén van hen stond zelfs onder elektronisch toezicht van de politie. Ze werden beide opgepakt.

Foto: ©Politie Antwerpen

%d bloggers liken dit: