Mondmaskers voor alle handelaars in de gemeente Edegem

De gemeente Edegem voorziet nu een  lading mondmaskers voor alle handelaars. Daarna zullen de  andere burgers voorzien worden. In Edegem wacht men niet op de beslissing van de overheid. Het gemeentebestuur wenst elke Edegemnaar een mondmasker te bezorgen. Dankzij onze vrijwilligers zijn er in Edegem stoffen mondmaskers gemaakt die voldoen aan de vereisten van het ministerie van Volksgezondheid”, zegt burgemeester Koen Metsu “Het zorgpersoneel en de hulpverleners van het universitair ziekenhuis werden intussen al voorzien. .” Vervolgens zullen  álle handelaars in Edegem voorzien worden . “Vanaf dit weekend worden vijf stoffen mondmaskers per handelaar verdeeld”, gaat Metsu verder. In een derde stap wil het gemeentebestuur , hopelijk met steun van de overheid , ook mondmaskers voor alle burgers in Edegem.

 

Foto: Pixabay

%d bloggers liken dit: