Opnieuw afhaalmaaltijden in Buurtrestaurant De Plataan en ook sociaal wassalon twaske start terug op

Vanaf maandag 27 april opent Buurtrestaurant De Plataan opnieuw de deuren voor het afhalen van maaltijden. Deze beslissing werd genomen in samenspraak met het lokaal bestuur Mortsel. Afhalen kan tijdens de normale openingsuren, maaltijden reserveren is niet nodig. “Wij willen onze handen uit de mouwen steken om een belangrijke dienst te verlenen aan mensen die op ons rekenen voor een dagelijkse gezonde en betaalbare maaltijd. “, klinkt het.

Iedereen is welkom in Buurtrestaurant De Plataan, zowel mensen die eten aan verminderd tarief met een OCMW-pasje als senioren en gezinnen met kinderen. Buurtrestaurant De Populier blijft voorlopig nog gesloten. Uiteraard worden de klanten van De Populier ook met veel plezier ontvangen in De Plataan.

Het reserveren van maaltijden is niet nodig. De maaltijden worden warm meegegeven, en zijn eventueel terug op te warmen thuis. De Plataan heeft de grootst mogelijke aandacht voor de strenge gezondheids- en hygiëne-eisen die er gelden, ter bescherming van hun klanten en medewerkers.

Klanten hebben tijdens deze periode de keuze tussen het dagmenu of een vegetarisch alternatief. Raadpleeg de website voor het menu: www.metsense.be.

De normale openingsuren waarop er warme maaltijden kunnen afgehaald worden:
maandag tot zaterdag van 11.30 – 14.00 uur

adres: De Plataan, Meerminne 6, Mortsel

Klanten kunnen tijdens de coronacrisis voor vragen en inlichtingen over de dienstverlening terecht op het nummer: 0497 47 97 72.

Buurtrestaurant De Plataan is een samenwerking tussen lokaal bestuur Mortsel en Sense. Een cluster van horeca-uitbating met Sociaal Talent.

Twaske 

Ook sociaal wassalon twaske start zijn werking terug op vanaf maandag 4 mei, met respect voor de social distance maatregelen. Zo zullen ze contactloos werken. Dat wil zeggen dat er een op- en afhaalpunt zal zijn met een sectie vuile en een sectie propere was. Mensen kunnen hun was bezorgen in een afgesloten zak. Als mensen die niet hebben, zullen er ook zakken klaarliggen die gebruikt kunnen worden. Het ophalen gebeurt op dezelfde manier. Leveringen aan huis met de fiets blijven gebeuren. Twaske vind je op de Meerminne 6 in Mortsel. Alle info op www.twaske.be.

 

%d bloggers liken dit: