“Voltallige gemeenteraad volgt het voorstel van BOOM één om mondmaskers te voorzien voor de ganse Boomse bevolking”

Afgelopen donderdag wist Anita Ceulemans de voltallige gemeenteraad te overtuigen om alle bewoners van Boom een gratis mondmasker
(tweedelig en wasbaar) te bezorgen.

“Deze preventiemaatregel komt iedereen ten goede, oud en jong, arm en rijk. Het is de taak van de gemeente om de ganse bevolking te sensibiliseren en alert te houden, ook na de versoepeling van de lockdown”. De mogelijkheid moet onderzocht worden om samen met de omliggende gemeenten een ‘samenaankoop’ te doen zodat de kostprijs nog kan dalen. “In onze gemeente zouden al 2 leveranciers ter beschikking zijn. Als deze maskers van goede kwaliteit zijn helpen we meteen ook de middenstand van Boom.

Ik vind het zeer fijn dat we tijdens deze crisis goed kunnen samenwerken over de partijgrenzen heen, ten voordele van de Boomse bevolking. BOOM één is dan ook bereid om mee de mondmaskers te bedelen bij de inwoners”, aldus raadslid Ceulemans.

%d bloggers liken dit: