Suikeren Zondag in Lint afgelast

Met spijt in het hart hebben wij een keuze gemaakt omtrent de editie van Suikeren Zondag dit jaar. We hebben de beslissing gemaakt om dit jaar geen editie te organiseren maar geven je hieronder ook even de argumentatie mee. Desondanks dat we geen zekerheid hebben of evenementen zoals Suikeren Zondag mogen doorgaan in september vinden wij dat we verantwoordelijk zijn als organisator voor het welzijn van alle aanwezigen gedurende het hele weekend, wij kunnen hier niet bij waarborgen dat alles op gepaste afstand en met voldoende hygiëne gebeurd.

Verder is er redelijk wat voorbereidend werk en zijn er veel kosten die reeds betaald zouden moeten worden. Suikeren Zondag draait ook 100% op vrijwilligers waarbij het wegens Corona niet gemakkelijker zal zijn om hen te motiveren dit jaar te komen helpen, ook om hun veiligheid te garanderen. Vele vrijwilligers zijn reeds op leeftijd en behoren dus tot een risicogroep.

Wij hopen jullie volgend jaar te mogen ontvangen voor de 44ste editie van Suikerenzondag, waar we er het beste van zullen maken.

%d bloggers liken dit: