Stad Lier last alle evenementen af tot en met 31 augustus

In het kader van de federale maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken, besliste het college van burgemeester en schepenen gisteren, maandag 27 april, om alle eigen evenementen af te gelasten tot en met 31 augustus 2020. Eerder besliste het college al om alle evenementen georganiseerd door stad en OCMW Lier af te gelasten tot en met 31 mei 2020. Deze beslissing wordt nu aangepast en verlengd.

Ook alle evenementen in Lier en Koningshooikt waarvoor een vergunning moet aangevraagd worden of reeds werd aangevraagd, kunnen tot en met 31 augustus niet plaatsvinden. De reeds verleende vergunningen voor evenementen tot en met 31 augustus zullen worden ingetrokken. Het gaat dan over evenementen zoals bijvoorbeeld Lier Feest en Lier Centraal, maar ook de wijkfeesten zullen tot dan niet kunnen plaatsvinden.

Het college zal deze beslissingen in de volgende collegezitting verder specifiëren.

%d bloggers liken dit: