Aangepaste laad- en loszone in Jan Frans Willemsstraat

In het verleden werd er in de Jan Frans Willemsstraat een laad- en loszone ingericht op donderdagvoormiddag voor de Wereldwinkel. Aangezien het laden en lossen op deze locatie praktisch niet haalbaar is stond de vrachtwagen vaak verder in de Jan Frans Willemstraat op een locatie die niet wettelijk en niet gewenst was naar verkeersveiligheid.

Daarom is nu beslist om een wettelijke en verkeersveiligere laad- en loszone in te richten in de Jan Frans Willemsstraat ter hoogte van de huisnummers 13 en 15. Ze is geldig op donderdagvoormiddag. Er wordt dus een parkeerverbod ingevoerd op donderdag tussen 9 en 12 uur. Verder geldt de gewone parkeerregeling hier in de blauwe zone.

  • Deze regeling gaat in vanaf het moment dat de verkeersborden er zijn aangepast.
%d bloggers liken dit: