Cleydaellaan in Aartselaar onderbroken

UPDATE 29/04

Om sluipverkeer tegen te gaan:

– is in de Cleydaellaan tussen N177 en de werken alleen nog plaatselijk verkeer toegelaten
– werd de Buerstedelei aan het kruispunt met de Cleydaellaan volledig afgesloten voor verkeer.

 

Vanaf maandag 27.04 wordt de Cleydaellaan gedurende 3 weken onderbroken wegens werken ter hoogte van het kruispunt Helststraat – Groenenhoek. De aannemer zal er een aantal betonherstellingen in de rijbaan uitvoeren. Daarna moet de nieuwe beton uitharden. De totale duur wordt op 3 weken geschat, tot 15.05.

De straat wordt onderbroken ter hoogte van het kruispunt met de Helststraat – Groenenhoek. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Helststraat. Vanaf de A12 is de Buerstedelei alleen bereikbaar voor plaatselijk verkeer.

%d bloggers liken dit: