Doe een stukje vlonderpad cadeau in Borsbeek!

In de gemeente Borsbeek Om de waterhuishouding bij de aanleg van de nieuwe Schanslaan in regel te houden, voorzien we in de aanleg van een bufferbekken. We integreren dit mooie stukje landschap meteen in ons trage wegennetwerk met een vlonderpad, waarmee we de Schanslaan verbinden met het geboortebos vertellen ze in de gemeente Borsbeek. Vlonderpaden zijn verhoogde paden bestaand uit op elkaar aansluitende planken, die wandelaars door drassig of kwetsbaar gebied leiden. Het lokaal bestuur Borsbeek voorziet de mogelijkheid om een aantal planken van dit vlonderpad te personaliseren met een korte boodschap of een tekening. Hiermee kan je op een originele en duurzame manier een mooie boodschap geven aan je kind of kleinkind, ouders of grootouders, partner… kortom aan iemand die je nauw aan het hart ligt of die je op een bijzondere manier in de bloemetjes wil zetten. De vlonderplanken bieden twee opties binnen een kader van 6 cm hoogte en 65 cm breedte:

  • Een tekstkader aan 28 euro per plank (beperkt aantal karakters) • Een tekening aan 60 euro per plank (6 cm hoogte en 65 cm breedte) – hier dient voor de tekening uiteraard rekening mee gehouden te worden.

Voor meer informatie en inschrijving over dit alles kan je terecht op de website van de gemeente Borsbeek en inschrijven kan tot uiterlijk 7 juni 2020.

 

Foto: ©FB Borsbeek.be

%d bloggers liken dit: